Kirjaudu kanta-asiakkaana
Rekisteröidy! | Unohdit salasanasi?
FI EN SE
ostoskori

Hyvänolonhoitola Aqvamariini lahjakortti

Takaisin Takaisin tapahtumiin

Hyvänolonhoitola Aqvamariini lahjakortti

Tapahtumapaikka/-paikat

OSTALAHJAKORTTI.COM
Paikka: LAHJAKORTIT RIIHIMÄELLE
(Riihimäki)

Liput

alk. 37.50 €

Osta lippuja


Kuvaus

Hyvänolonhoitolassamme annamme rentouttavia, hyvää oloa kehoon ja mieleen tuottavia hoitoja. Monipuolisuus, yksilöllisyys, ystävällisyys, luotettavuus ja ammatillisuus ovat kulmakiviä toiminnassamme. Terveyden edistäminen ja ylläpitäminen ovat meille tärkeitä asioita. Hyvä terveys on lahja, jota kannattaa vaalia.
Mikä onkaan ihanampaa kuin suoda itselle tai toiselle hetki päästää irti arjen kiireestä, stressistä ja antaa hyvää oloa keholle sekä mielelle rentouttavien hoitojen kautta.
Hoitolamme on saanut nimensä vedenvihreän akvamariinikiven mukaan. Akvamariini kuvaa uuden elämän alkua ja sitä meille on hoitolamme perustaminen. Kiviterapiassa akvamariinin uskotaan karkottavan pelkoja, antavan voimaa sekä rohkeutta kantajalleen. Muinoin kalastajat ja merimiehet käyttivät akvamariinia amulettina suojelun ja hyvän onnen toivossa. Kiviterapia suositteleekin sitä voimakiveksi kaikille merellä liikkuville. Entisaikaan akvamariinia pidettiin myös merenneitojen aarteena koska sen uskotiin auttavan tunnistamaan omat voimansa ja kykynsä sekä kasvattavan niitä veteen upotettuna. Akvamariinin kerrotaan rauhoittavan oloa ja poistavan stressiä, aivan kuten kaikki hoitommekin tekevät.

 

Ostamalla lahjakorttimme, annat varmasti mieleisen lahjan läheisellesi tai ystävällesi! Lahjakortin voi joko tulostaa tai lähettää pdf-tiedostona oston yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti toimii maksuvälineenä palveluillemme ja on esitettävä hoitoon tultaessa.


Järjestäjä

OSTALAHJAKORTTI.COM