Kirjaudu kanta-asiakkaana
Rekisteröidy! | Unohdit salasanasi?
FI EN SE
ostoskori

Talviyön unia 1

Takaisin Takaisin päätapahtumaan

Talviyön unia 1

Tapahtuma-aika

10.12.2021 klo 18.30 - 10.12.2021 klo 19.30

Tapahtumapaikka/-paikat

Kerava-sali
Paikka: Kerava-sali
(Keskikatu 3a, 04200, Kerava)

Liput

alk. 9.25 € (sis. käsittelymaksun)

Osta lippuja


Kuvaus

Minkälaisia olioita talviyön unissa liikkuu? Lumihiutaleen keveitä keijuja, riemukkaita tanssahtelevia tonttuja, pimeyttä valaisevia tähtiä ja varjoihin piiloutuvia pimeän otuksia. 

Talviyön unia 1 -näytöksessä esiintyy Keravan tanssiopiston laajan ja yleisen linjan eri-ikäisiä oppilaita. Näytöksen aloittaa balettioppilaiden Pähkinänsärkijä-teemainen kokonaisuus. Jazztanssin, nykytanssinshowtanssin ja hiphopin ryhmät tuovat näytökseen talvista tunnelmointia, öisiä seikkailuja, tummanpuhuvia sävyjä, joulumieltä ja puhdasta tanssin riemua. Pienimmät pääsevät lavalle ensimmäistä kertaa. 

Näytös pe 10.12.2021 klo 18.30 

Kerava-Sali, Keuda, Keskikatu 3 

Liput 16/8 €, lisäksi kannatuslippu, joilla tuetaan mm. tanssiopiston taloudellisesti tuettuja oppilaita, stipendejä ja oppilaiden esiintymismatkoja.

Näytöksen kesto noin 60 min, ei väliaikaa.

Koronapassi on käytössä!

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt 4.12. alkaen sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille, minkä vuoksi se otetaan käyttöön myös tanssiopiston kenraaleissa ja näytöksissä 9.–11.12. Koronapassi tarkistetaan Keuda-talon ulko-ovella tilaisuuteen saapumisen yhteydessä yli 16-vuotiailta katsojilta ja huoltajilta. Koronapassin näyttämisen yhteydessä edellytetään henkilöllisyystodistuksen näyttämistä.

Koronapassin saa Omakannasta ja se voi olla joko todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta testituloksesta tai todistus sairastetusta koronavirustaudista. 

Joulunäytökset järjestetään ottaen huomioon ajankohdan koronarajoitukset ja suositukset. Näytöksissä on voimassa vahva maskisuositus, joka koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Tulethan paikalle vain terveenä ja oireettomana. Pidäthän mahdollisuuksien mukaan etäisyyttä kanssakatsojiin, siirryt sujuvasti omalle istumapaikallesi ja sieltä pois sekä noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Emme hyvitä lippuja tilanteessa, jossa lipunostaja ei voi osallistua näytökseen sairastumisen tai koronapassin käyttöön siirtymisen vuoksi.

Kiitos, kun omalta osaltasi huolehdit näytösten terveysturvallisuudesta!

Joulunäytökset järjestetään ottaen huomioon ajankohdan koronarajoitukset ja suositukset. Näytöksissä on voimassa vahva maskisuositus, joka koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Tulethan paikalle vain terveenä ja oireettomana. Pidäthän mahdollisuuksien mukaan etäisyyttä kanssakatsojiin, siirryt sujuvasti omalle istumapaikallesi ja sieltä pois sekä noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Järjestäjillä on valmiudet siirtyä koronapassin käyttöön. Emme hyvitä lippuja tilanteessa, jossa lipunostaja ei voi osallistua näytökseen sairastumisen tai koronapassin käyttöön siirtymisen vuoksi.

 

Kiitos, kun omalta osaltasi huolehdit näytösten terveysturvallisuudesta!Järjestäjä

Keravan tanssiopisto