Kirjaudu kanta-asiakkaana
Rekisteröidy! | Unohdit salasanasi?
FI EN SE
ostoskori

Finlanders konsertti-tanssit - Suosikkisäveliä vuosien varrelta

Takaisin Takaisin tapahtumiin

Finlanders konsertti-tanssit - Suosikkisäveliä vuosien varrelta

Tapahtuma-aika

15.01.2022 klo 17.00 - 15.01.2022 klo 19.00

Tapahtumapaikka/-paikat

Wiihde Areena, Wiihteellä
Paikka: Wiihde Areena
(Yrittäjäntie 8, 60100, Seinäjoki)

Liput

alk. 25.50 € (sis. käsittelymaksun)

Osta lippuja


Kuvaus

 

Finlanders konsertti-tanssit - Suosikkisäveliä vuosien varrelta


Finlanders on vuonna 1984 perustettu tanssi- ja viihdeorkesteri. Ryhmä on saavuttanut yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana suuren kansan suosion, useita kultalevyjä ja listahittejä mm. Hiljaiset sillat, Enemmän kuin milloinkaan, Kaikki tytöt ja Paras Iskelmä -äänestyksenkin voittanut Oikeesti.’

Finlanders on palkittu pitkän uransa aikana mm. Kullervo Linna -säätiön palkinnolla, Pro Iskelmä -palkinnolla, Iskelmä Finlandia -ehdokkuudella ja Tango Finlandia -palkinnolla. Erittäin ahkerasti keikkailevalle orkesterille Suomen lavat ja konserttisalit ovat todellakin tulleet tutuiksi. Suureen suosioon ovat nousseet myös Finlandersin ja 7 Seinähullun Veljeksen yhteiset Iloinen Joulukonsertti -kiertueet.


Finkkuissa on musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan; Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Pasi Ketola, Juha Kangassalo ja Juho Jokio.


Voit nauttia hyvästä musiikista nousevan katsomon istumapaikoilta, tai halutessasi myös pyörähdellä tanssiparketilla mikäli hyvä musiikki saa tanssijalan vipattamaan. :)

 

Konsertti-tanssien kesto n.2,5h, sisältää väliajan.


Järjestäjä

Wiihteellä Oy