FI EN SE
Kirjaudu kanta-asiakkaana
Rekisteröidy! | Unohdit salasanasi?
ostoskori

Historic Grand Race 2019

Takaisin Takaisin tapahtumiin

Historic Grand Race 2019

Tapahtuma-aika

17.08.2019 klo 09.00 - 18.08.2019 klo 19.30

Tapahtumapaikka/-paikat

Ahveniston moottorirata
Paikka: Ahveniston moottorirata
(Poltinahontie 47, 13100, Hämeenlinna)

Liput

alk. 15.00 € (sis. käsittelymaksun)

Osta lippuja


Kuvaus


Historic Grand Race 2019 historiallisten kilpa-autojen ratakilpailu kerää lähes pari sataa kilpailijaa kamppailemaan sijoituksista Historic Race Cupin kauden päätapahtumaan pohjoismaiden vanhimmalla moottoriradalla Ahvenistolla Hämeenlinnassa.

Aika-ajojen ja kilpalähtöjen lisäksi ohjelmassa on tauoilla, veteraanikilpamoottoripyörien näytösajot (la-su) ja yli 30 -vuotiaiden klassikkoharrasteajoneuvojen paraatit (la-su) ja -näyttelyparkki (la-su).

Ohjelmassa on lauantaina klo 9.30–17.40 välisenä aikana yhdeksän aika-ajoa ja yhdeksän kisalähtöä sekä sunnuntaina klo 9.00–16.45 yhdeksän warm-up’ia ja yhdeksän kisalähtöä.
Lisäksi entisaikojen ajoneuvomuotoilua ja -tekniikkaa nähdään liikekannalla molempina päivinä klassikkoharrasteajoneuvojen paraateissa sekä veteraanikilpamoottoripyörien näytösajoissa.

Veteraanikilpamoottoripyörien varikko sijaitsee katsomoalueen ensimmäisellä tasanteella ja ajoneuvoharrastajien klassikkoajokalusto on esillä harjun laella.

Ahveniston harjun laella on näyttelyalue yli 30 vuotta vanhoille klassikkoautoille joihin yleisöllä on mahdollisuus tutustua. Autot on valittu harrasteautoparkkiin ennakkoilmoittautumisen perusteella.

Historic auto-kilpailut ovat harrastetoimintaa, joka pyrkii edistämään ja säilyttämään suomalaista kilpa-autoilu historiaa pitämällä kaluston toimintakuntoisena sekä ajamaan niillä historic rata-autokilpailuissa.

Vuonna 1990 perustetun Historic Race Finland ry:n tehtävänä on vaalia historiallisten kilpa-autojen harrastusta sekä järjestää historiallisten autojen asfalttiratakilpailuja. Lisää tietoa: www.historicrace.fi

Alle 12v ilmaiseksi


Järjestäjä

Historic Race Finland ry